2013. szeptember 14., szombat

Kuruc.info: 15 évesen már gyilkolt a néger: áldozata egy 12 éves fehér lány volt - megfojtotta, majd egy kukába hajította

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
15 évesen már gyilkolt a néger: áldozata egy 12 éves fehér lány volt - megfojtotta, majd egy kukába hajította
Sep 14th 2013, 14:22

A mindössze 15 éves gyilkos néger egy BMX-en bicikliző, ártatlan 12 éves fehér lányt szemelt ki magának: megfojtotta, majd a holttestet egy kukába hajította. A kegyetlen fiút végül saját anyja, illetve a Facebook buktatta le.


Autumn Pasquale

17 év börtönre ítélték azt a New Jersey-i niggert, aki bevallotta, hogy ő ölte meg a nála három évvel fiatalabb, 12 éves Autumn Pasqualét - adta hírül az American Daily News.

A lány még tavaly októberben tűnt el, ami után egy Philadelphia melletti kisváros egész élete felborult egy időre. 48 órán át keresték, míg végül a családja otthonától nem messze levő újrahasznosító kukában találtak rá a holttestére. A boncolás során kiderült, az áldozatot megfojtották.


Justin Robinson, a fehérgyilkos néger

Szülei elmondták, a lány eltűnése előtt fehér BMX-én indult biciklizni, akkor látták utoljára.

A szörnyű gyilkossággal Justin Robinsont és bátyját gyanúsították. Mivel Robinson a gyilkosság elkövetésekor még csak 15 éves volt, ezért a fiatalkorúak börtönében maximum hét évet kellett volna ülnie.


A fiút - akinek valószínűleg bátyja falazott a kisebb büntetés miatt - saját anyja törte meg, aminek következtében bevallotta, hogy egyedül követte el a szörnyű tettet, így büntetése tíz évvel megnőtt.

A már elvált édesanya egy gyanús bejegyzésre lett figyelmes fia facebookos oldalán, ami alapján értesítette a rendőrséget. Azt sajnos nem tudni, mi is volt az a bizonyos bejegyzés, de a lényeg, hogy a nyomozók ennek alapján fogtak szagot, mi van akkor, ha mégsincs társtettes.

16 évesen csak 17 évre börtönre ítélték a niggert, mikor szabadul, ereje teljében folytathatja a fehérek gyilkolását.

(Borsonline - American Daily News nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése