2013. szeptember 14., szombat

Kuruc.info: Elutasított jobbikos feljelentés: Demszky még mindig érinthetetlen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Elutasított jobbikos feljelentés: Demszky még mindig érinthetetlen
Sep 14th 2013, 14:59

A Jobbik szerint "emberileg és az elszámoltatás fényében" is elfogadhatatlan, hogy Demszky Gábor volt főpolgármester "még mindig érinthetetlen", és elutasították a párt feljelentését a ferihegyi taxidrosztok ingyenes átadásával kapcsolatban.

Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő szombaton elmondta: még 2011-ben tett feljelentést, amiért a főváros vezetése 2006-ban ingyenesen átadta a Budapest Airportnak (BA) a ferihegyi repülőtéren található taxidrosztok üzemeltetését öt plusz öt évre.

A jobbikos politikus emlékeztetett rá: a BA-nak körülbelül 200 millió forint bevétele származott a drosztok üzemeltetéséből, a nyomozás pedig megállapította, hogy a BA akkori vezetősége közvetlenül Demszky Gábort kereste meg az ügyben, és a főpolgármester személyesen döntött, közvetlenül az ő utasítására változtatták meg az erre vonatkozó rendeletet.

Ezek tükrében Staudt Gábor szerint elfogadhatatlan, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság megszüntette a nyomozást, ráadásul az első öt év letelte után a mostani városvezetőség - Tarlós István főpolgármester - meghosszabbította a korábban kötött szerződést. Mint a képviselő az Alfahírnek elmondta, ekkor tett feljelentést az ügyben. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy a Fidesz egy 2011-es törvénymódosítása értelmében nyomozási lezárást illető panaszjoggal már nem élhet a feljelentő csak akkor, ha ő egyben a sértett is.

A Jobbik szerint ez az elszámoltatás szándékos akadályoztatásának tudható be, továbbá Demszkyvel kapcsolatban úgy fogalmazott a képviselő, hogy személye „még mindig érinthetetlen".

(MTI - Alfahír)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése