2013. szeptember 14., szombat

Kuruc.info: Szabadlábon védekezhetnek a gyilkosok

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Szabadlábon védekezhetnek a gyilkosok
Sep 14th 2013, 13:21

Halálos támadással és a házfelgyújtással gyanúsított személyeket engedtek ki a rácsok mögül. A Heol cikke:

Miért engedik ki a gyilkosokat? – kérdezték olvasóink két ügy kapcsán. Az a hír terjedt el ugyanis, hogy a pünkösdhétfői egerszalóki halálos támadás, illetve a múlt nyári házfelgyújtással leplezett gyöngyösi emberölés egyik gyanúsítottját kiengedték a rácsok mögül.

Idén május 20-ra virradóan Egerszalókon egy idős házaspárhoz ment be akkor még ismeretlen tettes, aki összekötözte, bántalmazta a szépkorúakat. A 84 éves férj belehalt a sérüléseibe. A bűnüldözők 80 tanút hallgattak meg, s május 27-én őrizetbe vettek egy községben lakó férfit, a sértettek rokonát. Ellene halált okozó testi sértés és rablás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség előterjesztése, az ügyészség indítványa nyomán az Egri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását. Azt ő megfellebbezte, s az Egri Törvényszék házi őrizetre változtatta a kényszerintézkedést.
Hivatalos helyen szerzett értesülésünk szerint később nem kezdeményezték, s nem is indítványozták az illetékesek a gyanúsított házi őrizetének meghosszabbítását. Ennek köszönhetően jelenleg szabadlábon védekezhet.

Gyöngyösön több mint egy éve egy lakástűz vizsgálata során derült ki: a lángok között életét vesztett idős ember bűncselekmény áldozata lett. A tűzoltók jelzése alapján a Gyöngyösi Rendőrkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói folytattak vizsgálatot az ügyben, és végül három személy – egy 21 és egy 16 éves férfi, valamint egy 22 esztendős nő – ellen indult eljárás emberölés megalapozott gyanúja miatt. Mindhármukat őrizetbe vették, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket. Ez a kényszerintézkedés idén szeptember 30-án jár le, addig mind rács mögött maradnak.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése