2013. szeptember 14., szombat

Kuruc.info: Az áldozatok másfél éves gyerekét is el akarták venni a zsarolók

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Az áldozatok másfél éves gyerekét is el akarták venni a zsarolók
Sep 14th 2013, 17:33

Még 2012. decemberében készpénzt kért kölcsön egy budapesti férfi, akitől márciusában már az összeg dupláját kérték vissza a zsarolók. Azt mondták, ha nem kapják meg, a férfi gyerekét elveszik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Olivér 20 éves és S. Norbert 21 éves budapesti lakosok ellen.

A két férfi még 2012. decemberében készpénzt adott kölcsön egy budapesti férfinek, majd 2013. márciusában az összeg dupláját kérték vissza. A férfi nem tudta és nem akarta a követelést teljesíteni, azt elutasította. S. Olivér és S. Norbert többször meglátogatta a sértettet és minden alkalommal több pénzt kértek tőle. Az egyre növekedő összegről tartozást elismerő okiratot írattak alá a férfivel és élettársával. Azzal fenyegették a párt, hogy ha nem kapják meg a kért pénzt, elveszik tőlük másfél éves gyermeküket.

Az elkövetők által követelt összeg folyamatosan emelkedett. A fizetni nem tudó férfi 2013. szeptember 12-én értesítette a rendőrséget és elmondta, hogy S. Olivérrel telefonon egy találkozót egyeztetett saját Budapest XV., Pozsonyi utcai lakásában. A nyomozók a megadott címen elfogták S. Norbertet, akit gyanúsítottként és két társát, akiket tanúként hallgattak ki.

Az elfogásban Terrorelhárítási Központ bevetési egységei közreműködtek, tekintettel arra, hogy a rendelkezésre álló információk szerint az elkövetők fegyverrel rendelkeztek. S. Norbert Budapest XV., Kazinczy utcai lakásában tartott házkutatás alkalmával egy átvételi elismervényt és egy tégelyben 79 darab kék színű kábítószergyanús tablettát foglaltak le a rendőrök - írja a Police.hu.

S. Olivért 2013. szeptember 12-én este fogták el. A férfiakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

(Borsonline - Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése