2013. szeptember 21., szombat

Kuruc.info: Nyugdíjasokra szakosodtak a kecskeméti "trükkös tolvajok"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Nyugdíjasokra szakosodtak a kecskeméti "trükkös tolvajok"
Sep 21st 2013, 10:32

Előzetes letartóztatásban van az a két nő, aki a nyugdíjfolyósító intézet munkatársának adta ki magát, így sikerült idősek lakásából lopniuk.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Melinda 28 éves és K. Gina 33 éves kecskeméti lakosok ellen. A két trükkös nő augusztusban és szeptemberben öt kecskeméti idős személy lakásába jutott be úgy, hogy a nyugdíjfolyósító intézet munkatársainak adták ki magukat és azt állították, hogy hivatalos papírt hoztak a nyugdíjasoknak. A sértettek lakásaiban, a nyugdíjasok figyelmét elterelve készpénzt és bankkártyát tulajdonítottak el.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a két nőt elfogta, őrizetbe vette, majd a Kecskeméti Járásbíróság szeptember 14-én előzetes letartóztatásba helyezte őket.

A két gyanúsított vélhetően hasonló módon több idős személyt is meglophatott, ezért a rendőrség kéri, hogy akit J. Melinda és K. Gina megkárosított, jelentkezzen a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, Kecskemét, Batthyány u. 14. szám alatt, vagy a 06-76/484-684 / 3501 melléken munkaidőben (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13), a nap 24 órájában hívható 06-76/513-300 ügyeleti telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Baon)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése