2013. szeptember 21., szombat

Kuruc.info: Az UTE-szurkolók meghívója és a Jobbik nyílt levele Csányi Sándornak

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Az UTE-szurkolók meghívója és a Jobbik nyílt levele Csányi Sándornak
Sep 21st 2013, 16:45

Az UTE-szurkolók meghívója:

Dr. Csányi Sándor
elnök
Magyar Labdarúgó szövetség

Tisztelt Elnök Úr!

Engedje meg, hogy meghívjuk szeptember 22-én, most vasárnap egy családias, kényelmes programra, minden idők legnevesebb hazai párharcára, a nemzetközi szinten is jegyzett futballmérkőzésre, a Derbire. Tekintse meg velünk együtt, vendégszurkolóként ezt a hazai labdarúgásban kiemelt eseményt!

Nézze el nekünk, hogy jegyet nem tudunk biztosítani az Ön számára, de ha elfárad a Megyeri úti, Szusza Ferenc Stadion pénztárához, ott megveheti, vagy a jegy.mlsz.hu oldalon némi letöltögetés után megrendelheti.

Zoom

A mérkőzés ugyan 16.30-kor kezdődik és két óra alatt lezajlik, de kérjük, egy egész délutános és estés programra készüljön! Vendégszurkolóként ugyanis csak abban az esetben tekintheti meg velünk a mérkőzést, ha fél kettőre elfárad a Megyeri útra, ott kell gyülekezni. Azt kérjük, ne tőlünk kérdezze, hogy az utazás fél óráját leszámítva, melyet nézze el nekünk, picit kényelmetlenül, mondhatnám bezsúfolódva egy busszal teszünk meg, mit fogunk csinálni három óra alatt, de esetleg beszélgethetünk a hazai labdarúgás helyzetéről, körülményeiről. Jó társaság lesz, velünk tart Újpest polgármestere, jegyzője, közbiztonsági referense, lesz jónevű orvos is, sőt Újpest díszpolgárai közül is lesznek néhányan közöttünk, rendes emberek. Kérjük, annak ellenére, hogy lehet esni fog, esernyőt ne hozzon, azzal nem léphet be a fedetlen stadionba, de a buszra várakozás közben sem használhatná úgysem. Ja, palackozott vagy dobozos italt se hozzon, alkoholmenteset se, mert az kizárást von maga után.

Kérjük, előtte ne nagyon egyen, igyon, ugyanis nem ismert, hogy az odajutás három órája alatt mikor és hová tudna esetleg elvonulni elvégezni a dolgát. A stadionon belül már minden oké, két-két wc áll rendelkezésre a hölgyek és az urak számára, de ha ez kevés lenne 1200-1500 fő számára (miért is lenne kevés), akkor lesz négy (!) "ultrahigiénikus" mobilbudi is. Európai komfort, ennél többet nem is kívánhatunk.

A mérkőzés vége után irány a busz, nem hisszük, hogy visszafelé kevésbé lenne zsúfolt, ezért mi kérünk elnézést, fél nyolc, nyolc felé már ott is leszünk a Szuszánál.

Hogy lesznek-e családok, gyerekek, hogy lesz-e az Ön által megfogalmazott elvárásoknak megfelelő, önfeledt, kényelmes szórakozás, nézzük meg együtt! Várjuk!

Megtisztelő válaszát várva, üdvözlettel:
​Újpesti Torna Egylet Szurkolói
(https://www.facebook.com/ujpestitornaegylet)

A Jobbik nyílt levele Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének

Tisztelt Csányi Sándor!

Az Újpest-szurkolók nyílt levelének minden szavával egyetértünk. Rajta, elnök úr, legyen bátor, 24 órája maradt, hogy elfogadja a meghívást! Vigye magával Samu István rendőr vezérőrnagyot, az MLSZ biztonsági igazgatóját is, akinek ez az egész, jelenlegi állapot köszönhető!

Zoom

A háromórás utazás alatt lesz idejük megbeszélni, hogy mennyire szolgálja a magyar labdarúgás érdekeit az, hogy

– néhány kivételtől eltekintve az összes pályán – az Önök intézkedéseinek köszönhetően – drasztikusan csökken a nézőszám,

– jó pár stadionban, ahol eddig legalább hangulat és lelkes szurkolás volt, most hangulattalan mérkőzések zajlanak, mert Önök és néhány klubvezető a leglelkesebb szurkolókat üldözte el a stadionokból,

– az MLSZ-ben a magyar válogatott több évtizedes sikertelenségének soha nem voltak felelősei, és vannak olyan vezetők, alkalmazottak, akik komoly juttatásokért szintén több évtizede produkálják a középszerűséget.

Esetleg megfejthetnék azt a titkot is, hogy ha a szurkolók a „balhék" miatt nem járnak meccsre, akkor miért a holnapi derbire mennek ki húszezren, és miért nem a Mezőkövesd–Puskás Akadémia fideszes házidöntőre?

Ez jó lehetőség lenne arra is, hogy megkérdezzék a szurkolók véleményét a névre szóló jegyről és a szurkolói kártyáról. Ez már csak azért is fontos lenne, mert a Jobbik hiába kezdeményezte már többször a Sport- és Turizmusbizottságban, hogy hallgassuk meg erről a kérdésről a szervezett szurkolói csoportokat, a fideszes többség ettől elzárkózott, és leszavazta a javaslatunkat.

Rajta, elnök úr, vállaljon közösséget a szurkolókkal, és Ön is egy olyan megalázó intézkedéssorozat után tekintse meg a mérkőzést, mint a szurkolók!

Ha elfogadja a meghívást, akkor Önnek csak most az egyszer kell elviselnie ezeket az ésszerűtlen szabályokat. Az Önnel együtt utazó szurkolóknak viszont folyamatosan, hétről hétre, pedig nincs más bűnük, mint hogy Önökkel ellentétben szeretik a magyar labdarúgást.

Szilágyi György,
a Jobbik országgyűlési képviselője,
a Sport- és Turizmusbizottság alelnöke

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése