2013. szeptember 21., szombat

Kuruc.info: Lopják a dolgozók autóinak kerekeit a kecskeméti Mercedes-gyár parkolójából

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Lopják a dolgozók autóinak kerekeit a kecskeméti Mercedes-gyár parkolójából
Sep 21st 2013, 16:01

A kecskeméti Mercedes-gyár parkolójában lopták ki a kerekeket egy autó alól. A tolvajok állítólag már a második autót támasztották téglára, de több kocsinak is meglazították a kerekeit.

Lopják a dolgozók autóinak kerekeit a kecskeméti Mercedes-gyár parkolójából. Az elmúlt napokban elharapódzó problémára a Baon egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét. Már két autó esett áldozatul a tolvajoknak, gazdáik a kocsijaikat téglára támasztva találták meg a parkolóban a műszak végén. Az olvasó elmondása szerint több autóról a dísztárcsák is eltűntek, illetve több kocsi kerekét is meglazították már a tolvajok.


Kecskeméten korábban több autó kerekeit is ellopták már. A Bagi László utcában és a Reile Géza utcában is hasonló módszerrel jártak el a tolvajok, mint most a Mercedes-gyárnál. Az előbbi két ügyben indult rendőrségi nyomozás, de ezek sikeréről egyelőre nem számoltak be a rendőrök.

A lap kérdezte a rendőrséget, hogy a Mercedes-gyárnál történt lopással kapcsolatban nyomoznak-e. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától megtudták: hozzájuk nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban.

(Baon nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése