2013. szeptember 21., szombat

Kuruc.info: Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást
Sep 22nd 2013, 04:52

Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást: Baján egy helyi képviselőt, Mikosszéplakon polgármestert, Nemespátrón pedig polgármestert és négytagú képviselő-testületet is választanak a helyiek.

Baján, Bács-Kiskun megye második legnagyobb városának 3-as számú választókerületében azért kellett a voksolást kiírni, mert egy helyi képviselő az idén májusban elhunyt.

A Vas megyei Mikosszéplakon az előző polgármester lemondása miatt tartanak időközi választást, a tisztségért egyetlen jelölt indul. A 372 lakosú községben 291 választásra jogosult helyi lakos járulhat a szavazóurnához.

A Zala megyei Nemespátrón júniusban feloszlatta magát a képviselő-testület. A polgármesteri tisztségre egyetlen jelölt pályázik, a négy képviselői hely egyikét nyolcan szeretnék elnyerni. A településen 251 választópolgár adhatja le szavazatát.

Az időközi önkormányzati választásokon érvényességi küszöb nincs, az a jelölt győz, aki több szavazatot kap. A választók reggel hat órától este hétig adhatják le voksukat.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése