2013. szeptember 21., szombat

Kuruc.info: Mellékesként kerítéssel is foglalkozó drogdílert fogtak Hódmezővásárhelyen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Mellékesként kerítéssel is foglalkozó drogdílert fogtak Hódmezővásárhelyen
Sep 21st 2013, 14:00

Őrizetbe vettek a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint pszichoaktív anyaggal kereskedett és kerítő volt Hódmezővásárhelyen - a bíróság elrendelte az asszony előzetes letartóztatását.

A nyomozók csütörtök este tartottak házkutatást a nő lakásában, ahol úgynevezett herbált foglaltak le. A 40 éves asszony a megalapozott gyanú szerint kereskedett az új pszichoaktív anyaggal, a bizonyítékok szerint több fiatalnak is adott el belőle.

A vásárhelyi rendőrök emellett kerítés bűntettével is meggyanúsították. A nő egy hódmezővásárhelyi lakást bérelt és kuncsaftokat szervezett az ott üzletszerű kéjelgést folytató másik nőnek, amiért részesedést kapott.

A rendőrök az asszonyt őrizetbe vették, a bíróság pedig ügyészi indítványra pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását.

Szintén csütörtökön tartottak házkutatást lakossági bejelentés alapján egy másik házban a rendőrök, akik az udvarban felépített fóliasátorban marihuána alapanyagául szolgáló növényi töveket foglaltak le. Az ott lakó 24 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése