2013. szeptember 21., szombat

Kuruc.info: 11 éves lányából akart prostit faragni a saját gyermekét megrontó "apa" - az "anya" még segédkezett is

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
11 éves lányából akart prostit faragni a saját gyermekét megrontó "apa" - az "anya" még segédkezett is
Sep 21st 2013, 10:51

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt ítélt ma el egy házaspárt a Debreceni Törvényszék. 12 éves sem volt a lányuk, akit szexuálisan zaklattak másfél éven keresztül, amíg a kislány el nem mesélte az iskolában mi történik vele otthon. A Debreceni Törvényszék az apát 11 év, az anyát pszichikai bűnsegédként 6 év fegyházra ítélte. Az ítélet nem jogerős.

Bilincsben hozták be a szülőket a tárgyalásra. Az apa a vádirat szerint nehéz anyagi helyzete miatt akarta prostitúcióra kényszeríteni 11 éves lányát. Pornográf videókat nézetett vele okításként, majd végig kellet néznie szülei szexuális együttlétét is. Végül az apa már a lányát is zaklatta.

- A gyermekkorú sértett visszautasítása esetén az elsőrendű vádlott bántalmazta, vagy bántalmazást helyezett kilátásba, melynek eredményeként a sértett megtette az édesapjának a kéréseit – mondta el Lányi Csaba bíró.

A szexuális együttlétekről a kislány "anyja" is tudott. Volt olyan eset, hogy segített lefogni lányát. Ő azzal védekezett, hogy attól félt, hogy a férje őt is is megveri. A kislány egy évig tűrte a zaklatást, végül az iskolában mesélte el mi történik vele otthon. Így vették őrizetbe tavaly a szülőket és pénteken első fokon ítéletet hirdettek az ügyben.

Az ítélethirdetésnél a bíró enyhítő körülményként vette figyelembe, hogy a szülők beismerték tettüket. Az új büntető törvénykönyv szerint a maximális büntetés ilyen esetben 15 év.

- A bíróság az elsőrendű vádlott esetében 11 évben állapította meg a szabadságvesztés tartamát, míg a másodrendű vádlott esetében 6 évben állapította meg a szabadságvesztés tartamát – hirdette ki az ítéletet a bíró.

Mindketten fegyházbüntetést kaptak. Az ügyész súlyosbításért, az "apa" enyhítésért fellebbezett, az "anya" tudomásul vette az ítéletet, ami így nem jogerős. Az ügy az ítélőtáblán folytatódik. A vádlottak azt kérték, addig az előzetes letartóztatásukat lakhelyelhagyási tilalomra módosítsák, de a bíróság ezt elutasította.

(Dehir nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése