2013. szeptember 5., csütörtök

Kuruc.info: Lemond választókerületi elnökségéről a Fidesz Vas megyei elnöke

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Lemond választókerületi elnökségéről a Fidesz Vas megyei elnöke
Sep 5th 2013, 14:46

Lemond választókerületi elnöki posztjáról Kovács Ferenc országgyűlési képviselő, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, aki erről a szándékáról már levélben értesítette Orbán Viktor miniszterelnököt.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény ismerteti, hogy a választási törvény változása miatt azoknak az országgyűlési képviselőknek, akik közgyűlési elnöki, illetve polgármesteri funkciót is betöltenek, dönteniük kellett arról, hogy 2014-től melyik tisztséget választanák.

"Hosszas vívódás után úgy határoztam, hogy inkább itthon maradok, s politikai munkámat a helyi közéletben, a megye lakóinak szolgálatában folytatom" - fogalmazott közleményében Kovács Ferenc, aki a Fidesz Vas megyei elnöki posztját is betölti.

A közleményhez mellékelték az Orbán Viktornak írt levél másolatát, amelyben Kovács Ferenc úgy fogalmazott: közel két évtizedes munkája elismerésének vette, hogy tavaly májusban a párt elnöke ismételten kinevezte őt a Vas megyei 2-es számú választókerület elnökének.

A politikus aki 15 éve egyéni választókerületben szerzett mandátum révén tagja az Országgyűlésnek, hangsúlyozta: képviselői munkáját mindig is megtisztelő feladatnak tekintette, az országgyűlési képviselői tisztséget pedig nagyra becsüli, de úgy döntött, hogy a következő választási ciklustól a megyei, a helyi politikai életben kíván tevékenykedni.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése