2013. augusztus 31., szombat

Kuruc.info: Új divat az Egyesült Államokban: már az ötévesek is fegyverrel járnak iskolába

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Új divat az Egyesült Államokban: már az ötévesek is fegyverrel járnak iskolába
Aug 31st 2013, 11:46

Két fegyvert és egy kést találtak három különböző gyereknél tanáraik különböző Tennesse állambeli iskolákban az elmúlt hét alatt. Az egyik általános iskola igazgatója szerint munkatársai nem tudják kontrollálni a fegyverkérdést, ezért a tanulók sokszor tehetetlennek érzik magukat. Az igazgató szerint hiába állítanak szabályokat, mert azokat senki sem tartja be. "Szóval nem tudom, mit kellene csinálniuk a tanároknak" – mondta a WMC TV-nek.

Múlt csütörtökön egy ötéves táskájából került elő fegyver egy általános iskola ebédlőjében Shelby megyében. Hétfőn egy 13 évestől vettek el pisztolyt iskolai dolgozók ugyanitt. Kedden szintén egy általános iskolás táskájában bukkantak késre a tanárok.

A WMC TV angol nyelvű összefoglalójában nem sok fehér ember látszik

A cikk szerint nem tudni, miért hord magánál egyre több gyerek fegyvert, de több tanuló az egyre fokozódó erőszakra hivatkozott. A gyengék csak fegyverekkel tudják megvédeni magukat másokkal, illetve erőszakos bandákkal szemben – mondta egy új fiú az egyik középiskolában.

Egyes szülők szerint minden baj akkor kezdődött, amikor a testi fenyítést kitiltották az iskolákból. "A gyerekek most nem kapják meg azt a védelmet, amelyet igényelnek" – mondta az apuka. "A mostani társadalom romlott; nem ostorozhatjuk a gyerekeinket, mert börtönbe csuknak minket vagy ilyesmi" – mondta az apa, és hozzátette, hogy a fiatalok ma már gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak.

Az egyik iskolai szóvivő az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy felügyelők már dolgoznak azon, hogy egy átfogó tervvel, a rendvédelmi szervekkel együttműködve oldják meg a problémát.

(Index - WMC TV nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése