2013. augusztus 31., szombat

Kuruc.info: Székely színekben fogja támadni az ellenfelek kapuját az FK Székelyudvarhely

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
CloudMailin

Incoming Email for your web app. Get started in minutes and scale effortlessly when you need it.
From our sponsors
Székely színekben fogja támadni az ellenfelek kapuját az FK Székelyudvarhely
Aug 31st 2013, 09:34

Sajtótájékoztatón mutatta be csütörtökön az FK Székelyudvarhely vezetősége a klub hivatalos mezét, továbbá szó esett a támogatói kártyákról, célokról és a hosszú távú tervekről. Hazai pályán kék-sárgában, idegenben pedig piros-feketében, tehát székely színekben fogja támadni az ellenfelek kapuját az FK.

A teremlabdarúgó-csapat edzője, Jakab Zoltán elmondta, hogy az előző bajnokságokban minden évben jelen volt a mezőnyben Székelyudvarhely, az SK csődbe ment, de az FK létrehozásával ez a folyamat továbbra sem szakadt meg.

Az FK céljai a következők: bejutni a bajnoki döntőbe, látványos játékkal több nézőt bevonzani a sportcsarnokba, a klubon belüli stabilitás kialakítása, majd hosszú távon az utánpótlás biztosítása is.

Az alelnök, Godra Zsolt lesz a kapcsolattartó a klubot támogató 33 vállalkozóval. Godra elmondta, hogy a széles vállalkozói körnek köszönhetően meg lehet alapozni a következő éveket, segítségükkel ismét oda kerülhet a teremlabdarúgás Székelyudvarhelyen, ahol a helye van. Az alelnök szerint a nagyjából 400 ezer lejes költségvetés három alapon áll, azaz a vállalkozókon, valamint a városi és a megyei önkormányzaton. A csapatnak főszponzora is került, a Seroussi nemcsak a játékosok felszerelését biztosítja, hanem havonta egy bizonyos pénzösszeggel is támogatja az FK-t.

Ezután a klub elnöke, Jakab bemutatta a támogatói kártyákat és bérleteket. Előbbiek 200, illetve 500 lejbe kerülnek (magánszemélyeknek és vállalkozóknak), míg a bajnoki idényre szóló bérlet 80 lejbe.

A csapat hazai mérkőzéseit kék felsőben és sárga nadrágban fogja játszani, míg idegenben fekete-piros felszerelésben fog pályára lépni. A keret nem változott, a játékosok egy+egy éves szerződést kötöttek a klubbal.

(Székelyhon nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése