2013. augusztus 31., szombat

Kuruc.info: Tinédzsert itatott le és erőszakolt meg egy néger zenész

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Ridiculous Developers!

Expanding your team? We have devs that cost $0110110001/hour. We invoice in binary. Try Toptal risk-free today!
From our sponsors
Tinédzsert itatott le és erőszakolt meg egy néger zenész
Aug 31st 2013, 17:26

A Beautiful Girls című sláger előadóját, Sean Kingstont, az egyik zenekari társát, valamint a zenész testőrét azzal vádolják, hogy még 2010-ben megerőszakoltak egy tinédzsert egy seattle-i hotelben egy Justin Bieber-koncert után, ahol Kingston is fellépett - írja a TMZ.


A most 22 éves Carissa Capeloto mindhárom feltételezett elkövetőt beperelte. Elmondása szerint együtt volt a zenészekkel és a testőrrel a hotelszobában, füveztek, megittak egy csomó vodkát, aztán a férfiak szexre kényszerítették. Miután jól berúgott a lány, Kingston meztelenre vetkőzött, úgy várta az ágyon. Ekkor a testőr megfogta a lányt, és rárakta Kingstonra. Capeloto azt mondja, annyira készen volt, hogy esélye sem volt kimentenie magát a helyzetből. Szerencséjére egy barátja viszont bement a szobába, ő mentette ki. Kihívták a rendőröket, kórházba szállították, ahol nemi erőszakokra jellemző sérülések miatt látták el. Capeloto azt mondja, azóta romba dőlt az élete, nem tud aludni, pánikrohamai vannak és hangulatingadozásai, ezért most beperelte a feltételezett elkövetőket, ötmillió dollár (kb. 1 milliárd forint) kártérítést követel - írja a Velvet.

Az ügyet 2010-ben már vizsgálta a rendőrség, de a dolog nem jutott el a vádemelésig, mert a nyomozók nem találták elég megbízhatónak a lány sztoriját. A néger azt állítja, a szex megtörtént, de mindkét fél beleegyezett, szó sincs erőszakról.

(Velvet - Heti Válasz nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése