2013. augusztus 31., szombat

Kuruc.info: Politikusbűnözőből farag műsorvezetőt az ATV

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Politikusbűnözőből farag műsorvezetőt az ATV
Sep 1st 2013, 05:46

Somogyi Zoltán balliberális megmondóember, "politikai elemző", az MDF egykori kampányfőnöke szeptember 2-tól az ATV a Fórum című betelefonálós műsorát vezeti felváltva Krug Emíliával, Somos Andrással és Vicsek Ferenccel – tudta meg a Népszabadság.

Somogyi szerint azért kérték fel, mert a műsor mostantól kicsit más lesz, mint korábban, lesznek elemzői-politikusi beszélgetések is, ez pedig olyan műsorvezetőt igényel, mint ő. Azt mondja, nem tart attól, hogy „ha esetleg szélsőséges vélemény vagy a politikai múltjával, Dávid Ibolyával, illetve az UD Zrt.-üggyel kapcsolatos megjegyzés hangzik el a műsorban, azt ne tudná kezelni".

A Political Capital volt vezetője 2010-ben az MDF kampányfőnöke volt, a párt akkor már nem tudott nagyobb eredményeket felmutatni, pozitív kampányt igértek Bokros Lajossal fémjelezve. Az elemző nevét kapcsolatba hozta Almássy Kornél akkor már független országgyűlési képviselő a titkosszolgálatokat és az MDF-et is átszövő UD-üggyel: állítólag Dávid Ibolyával együtt azon tanakodtak, kit lehetne zsarolni a megfigyelési adatokat tartalmazó CD-vel. Somogyi emiatt feljelentést is tett Almássy ellen, és jogerősen büntetőpert is nyert, a politikust eltiltották a további ilyen jogsértésektől.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése