2013. október 6., vasárnap

Kuruc.info: "Családok: stadionból a police.hu-ra" - az FTC-Honvéd meccsen üzentek a szurkolók "rend"őröknek

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
"Családok: stadionból a police.hu-ra" - az FTC-Honvéd meccsen üzentek a szurkolók "rend"őröknek
Oct 6th 2013, 17:05

A Ferencváros–Honvéd vasárnap esti NB I-es mérkőzésen a ferencvárosi ultrák egy csoportja bement egy lezárt szektorrészbe, és több transzparensen üzent a rendőrségnek.

Zoom

A hatvanadik perc környékén a „Családok: stadionból a police.hu-ra", „A stadion nem színház", „A hatalom nemet mondott a telt házra és a jó hangulatra" feliratokat tartották fel. A stadion biztonsági személyzete gyorsan reagált, bement a nézőtérre, és elvette a drukkerektől a transzparenseket, a ferencvárosiak pedig visszahúzódtak a leválasztott rész mögé.

Az ügy előzménye, hogy a rendőrség pénteken több száz fényképet közölt honlapján a szeptemberi Ferencváros-Újpest rendbontóiról. A fotókon nemcsak huligánok szerepelnek, hanem nők és gyerekek, ők valószínűleg a lefújás után ünnepelni mentek be a pályára.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a múlt hét kedden kétmillió forintra büntette a Ferencvárost, illetve elrendelte a Puskás Ferenc Stadion C szektorának és az M-től S-ig tartó szektorok egymeccses bezárását az Újpest elleni rangadón történt rendbontásokért, a szektorbezárást pénteken felfüggesztették.

A Ferencváros-Honvéd-meccset a vendégek nyerték 2-1-re.

(Sportgéza)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése