2013. október 6., vasárnap

Kuruc.info: Csaknem 30 jelzőlámpa-akkumulátort loptak el Pest megyében egy hónap alatt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
2012 Intl Green Construction Code

Sign up for the most comprehensive introductory course available on the web for the 2012 International Green Construction Code (IgCC). Just $29.
From our sponsors
Csaknem 30 jelzőlámpa-akkumulátort loptak el Pest megyében egy hónap alatt
Oct 6th 2013, 19:41

Csaknem 30 jelzőlámpa-akkumulátort loptak el Pest megyében egy hónap alatt. Ezzel nem csak a tulajdonos Magyar Közútnak okoztak jelentős kárt, de az autósokat is veszélyeztetik.

A megyében jelenleg több helyen is csatornaépítési munkát végeznek, ezek biztosításához lámpákat használnak. A lámpák akkumulátorát azonban rendszeresen ellopják – mondta a Krónikának Pécsi Norbert. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője hozzátette, bárhol helyeznek el ideiglenes lámpát a megyében, szinte biztosan ellopnak belőlük néhány akkumulátort. Példaként említette, hogy a monori üzemmérnökség területéről négy akkumulátort vittek el keddről szerdára virradóra. Pécsi Norbert kiemelte azért, hogy megakadályozzák a lopásokat, nyomkövető rendszert is beépítenek az akkumulátorokba.

A szóvivő elmondta, a társaság folyamatosan pótolja az akkumulátorokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a munkálatok biztonságban haladjanak. Megjegyezte, hogy ezeknek az egységeknek a külső borítását beégetéssel azonosíthatóvá teszik.

A jelzőlámpa-akkumulátor tolvajok csaknem hárommillió forint kárt okoztak a cégnek egy hónap alatt.

(Kossuth Rádió)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése