2013. október 6., vasárnap

Kuruc.info: "Senki nem ússza meg" – Gaudi üzenete a termőföldet külföldiek részére átjátszó ügyvédeknek

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
"Senki nem ússza meg" – Gaudi üzenete a termőföldet külföldiek részére átjátszó ügyvédeknek
Oct 6th 2013, 07:51

2013. szeptember 23-án Gaudi-Nagy Tamás az úgynevezett mezőgazdasági zsebszerződések elleni hatékonyabb fellépésről szóló törvényjavaslat (T/11187) vitájában üzenetet fogalmazott meg azon ügyvéd kollégáinak, akik „saját profitszerzésük érdekében legszentebb kincsünket, a termőföldet átjátsszák külföldiek részére."

A radikális képviselő hangsúlyozta, neki soha nem jutott volna eszébe, hogy részt vegyen az úgynevezett zsebszerződések létrehozásában. Kíméletlen üzenetet fogalmazott meg azon ügyvéd kollégáinak, akik ilyen szerződésekben közreműködtek: „Nem fogja senki megúszni, aki ilyen ügyletekben közreműködik akár ügyvédként, akár közjegyzőként. El fog jönni az igazság órája."

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezető elnöke felszólalásában hozzátette, hogy előbb vagy utóbb „büntetőjogi, polgári jogi következményei lesznek" ezeknek az ügyleteknek, és az érintett ügyvédek a „kamarai tagságukkal is játszanak."

„Ne tegyék ezt, és ne játsszák ki a termőföldet, ne működjenek közre ilyen ügyletekben!" – nyomatékosította kétperces felszólalása végén Gaudi-Nagy Tamás az üzenetét.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése