2013. október 6., vasárnap

Kuruc.info: Bibi Netanjáhunak a perzsák hátsó felüket mutatják a közösségi oldalakon

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Bibi Netanjáhunak a perzsák hátsó felüket mutatják a közösségi oldalakon
Oct 6th 2013, 19:33

Bibi Netanjáhu, a Likud vezére nem képes megbékülni Hászán Roháni iráni elnök ENSZ-beli sikerével, ezért most a teheráni vezetés elleni lázadásra szólította föl a perzsa ifjúságot. Netanjáhu szerint a vallási uralom megdöntése után az iráni fiatalok szabadon viselhetnek farmernadrágot. A perzsa ifjak máris üzentek a békegalamb Bibinek a világhálós közösségi oldalakon - írja a héber nyelvű Válláh!Hádásot.


Bibinek üzennek farmerruhás perzsa fiatalok

Bibi Netanjáhu izraeli miniszterelnök képtelen belenyugodni Hászán Roháni perzsa elnök sikeresnek mondott ENSZ-közgyűlési beszédébe. A zsidó kormányfő is elmondta a magáét New Yorkban, majd az NBC-nek adott interjúban fölszólította az iráni népet, hogy lázadjon föl a konzervatív vallási és politikai vezetői ellen (Mintha Izraelben nem a fajvédő, a talmudi törvényeken alapuló sötét rabbiság irányítaná, befolyásolná a társadalom mindennapjait - H. J.)


Netanjáhu, a divattervező

"Ha megszabadultok tőlük (mármint a sí'ita muszlim vallási vezetéstől - H. J. ), szabadon járhattok-kelhettek az utcán kék farmernadrágban is", üzente a perzsáknak a jó Bibi Netanjáhu, a humanizmus zászlóvivője, majd hozzátette: "Az irániak fölött Áli Hámenej (a legfőbb iráni vallási vezető - H. J.) zsarnokoskodik. Hámenej pedig egy végtelen agresszivitásról ismert vallási szekta feje", jelentette ki az NBC-nek adott interjúban a Likud vezére.


A meggyilkolt iráni atomtudós kisfia farmerben

A Netanjáhu-interjú után sok iráni fiatal kitette a farmernadrágos fényképét a Facebookra és a Twitterre a zsidó kormányfőnek szánt csípős megjegyzések közepette. Az egyik farmernadrágos iráni nem volt más, mint Musztáfá Ahmádi Rosán, a Moszád által 2012 elején meggyilkolt perzsa atomtudós kisfia. Voltak olyanok is, akik a farmernadrágos hátsó felükkel üzentek a Likud vezérének, és mutatták meg neki, hogy már most viselhetnek farmert.

Hering József - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése