2013. október 6., vasárnap

Kuruc.info: "Leparasztozták", később a nyílt utcán verték meg áldozatukat a 17 éves "nagylányok"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
"Leparasztozták", később a nyílt utcán verték meg áldozatukat a 17 éves "nagylányok"
Oct 6th 2013, 18:26

Egy korábbi apró sérelem miatt két 17 éves lány megtámadott a szekszárdi utcán egy náluk kisebb lányt, és magukból kivetkőzve ütlegelték.

Két 17 éves lány támadott meg tavaly decemberben egy bogyiszlói nyolcadikos lányt Szekszárdon. Az eset előzménye az volt, hogy a két nagylány be akart menni a bogyiszlói általános iskolába egy barátnőjüket keresve. A későbbi sértett azonban ügyeletesként nem engedte be őket az épületbe. A nagylányok leparasztozták. Két héttel később Szekszárdon a vádlottak meglátták az utcán a bogyiszlói kislányt, aki az egyik középiskola nyílt napjára igyekezett. Az egyik hátulról támadva csomókban tépte ki lány haját, miközben ütlegelte. A másik eléje lépve pofozta, ütötte, ahol érte.

A Szekszárdi Járásbíróság nemrégiben pártfogói felügyelet mellett egy-egy év próbára bocsátotta a büntetlen előéletű vádlottakat. Az egyik lány megbánta tettét, bocsánatot is kért, az ő ítélete jogerős, a másikkal kapcsolatban az ügyész súlyosításért fellebbezett.

(Teol)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése