2013. szeptember 15., vasárnap

Kuruc.info: "Tényleg szaros 50 ezer forinttal közlekedsz?" - a TV2 műsorvezetője is megtapasztalhatta a pintéri rendet

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
"Tényleg szaros 50 ezer forinttal közlekedsz?" - a TV2 műsorvezetője is megtapasztalhatta a pintéri rendet
Sep 15th 2013, 09:00

„Mi van, Robikám? Te vagy a kedvenc műsorvezetőm, de tényleg szaros 50 ezer forinttal közlekedsz?" – állítólag ezt mondta a tolvaj a Mokka műsorvezetőjének telefonon, miután kipakolta a zsebeit. Kárász 26 éves barátnőjével, Rózával ebédelt, amikor székre terített kabátjából kivette a tárcáját valaki, aki az abban talált névjegy alapján hívta fel a férfit.


Kárász Róbert, az egyik kereskedelmi kanális műsorveztője

„Pillanatok alatt összeállt a kép, bevillant, hogy nem sokkal korábban egy férfi ült le a mögöttem lévő asztalhoz, majd pár perc múlva fel is állt. Akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de a telefonhívás után már igen. Eleve felháborító dolognak tartom, hogy valaki ellopja a másik pénzét, még akkor is, ha én magam is felelőtlen voltam, hogy a kabátban hagytam a tárcámat. De hogy még ennyire pofátlan is legyen, hogy felhívjon utána, az mindennek a teteje" – mondta a műsorvezető a Blikknek.

„A telefonhívás végén a férfi közölte velem, hogy a tárcámat – persze a pénz nélkül – megtalálom az egyik közeli szálloda recepcióján, majd letette. De sajnos semmit nem kaptam vissza. Az étteremben volt biztonsági kamera, így biztos lesz képük is a pofátlan tolvajról" – tette hozzá Kárász, aki feljelentést tesz. Pont mint három éve, amikor kocsiját vitték el.

(Velvet)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése