2013. szeptember 15., vasárnap

Kuruc.info: Orbán ismét hadat üzent: rezsiharc lesz a végső?

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want new traffic sources?

Download a copy of our complimentary eBook today, and read about sources that most marketers are not aware of.
From our sponsors
Orbán ismét hadat üzent: rezsiharc lesz a végső?
Sep 15th 2013, 16:07

Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy 2014 a rezsiharc éve lesz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a 12. Kötcsei Polgári Piknik több száz részvevője előtt.

"Nagy ellenállásra számítok, kísérletet fognak tenni arra, hogy visszaemeljék a rezsiárakat" - idézte a kormányfő szavait az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

"Fel fognak vonulni velünk szemben a külföldi kézben lévő nagy energiaszolgáltatók és a mögöttük lévő politikai erők is. Nekünk azonban egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken" - jutott eszébe hirtelen Orbánnak, bő három évvel a dicsőséges fülkeforradalom után. Majd következő szavaival cirógatta meg a nemzeti gondolatokra nyitott füleket: meg kell tehát alkotni a közműszolgáltatási törvényt, amely kizárja a profitot a lakossági közműszolgáltatásoknál.

A 2014-es választásnak tehát számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc - szögezte le Orbán Viktor a Somogy megyei Kötcsén.

Zoom
Rezsiharcosok a kötcsei veterántalálkozón

A Kötcsei Polgári Piknik a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományos rendezvénye, amelyet ezúttal is zárt körben tartottak meg.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése