2013. szeptember 15., vasárnap

Kuruc.info: Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény: a rendőrség nyomozást indított a kelenföldi vonatok ügyében

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény: a rendőrség nyomozást indított a kelenföldi vonatok ügyében
Sep 15th 2013, 12:56

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indított vizsgálatot a rendőrség annak a két vonatnak az ügyében, amelyek ugyanazon a vágányon, egymástól mindössze száz méterre, szemben álltak meg szombat délelőtt a fővárosban, Kelenföld és Háros között.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata vasárnap az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy az esetet a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja.

Szombaton eddig nem tisztázott körülmények között egymással szembe ment ugyanazon a vágányon egy Kelenföldről induló személyvonat a Pécsről érkező Tubes Intercityvel. A két vonat körülbelül száz méterre állt meg egymástól.

Az eset előtt, reggel Kelenföld és Háros között meghibásodott a biztosítóberendezés, mert zajvédőfalak építésekor egy munkagép elszakította a biztosítóberendezés kábelét.

A MÁV szombati tájékoztatása szerint a berendezés meghibásodásakor alkalmazandó biztonsági előírások miatt nem fordulhatott elő baleset, de a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) és a rendőrség bevonásával vizsgálat indul az eset körülményeinek tisztázására és a felelősség megállapítására.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése