2013. szeptember 15., vasárnap

Kuruc.info: Ezt is megérte a brit korona: először mondta ki férfiből lett nő és a nőből lett férfi a "boldogító igent"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Ezt is megérte a brit korona: először mondta ki férfiből lett nő és a nőből lett férfi a "boldogító igent"
Sep 15th 2013, 19:30

A férfiből lett nő és a nőből lett férfi kimondta egymásnak a "boldogító igent". Így hivatalosan is megtörtént Anglia első olyan "esküvője", amelynek mindkét főszereplője nemet váltott.

Zoom

Szeptember 13-án pénteken mondta ki egymásnak Felix és Helen a boldogító igent - írja a Mirror. Teljesen olyan volt, mint minden "normális" esküvő, csak abban volt egyedülálló, hogy korábban Nagy-Britanniában még nem házasodott össze két nemváltó műtéten átesett kreatúra.

Helen a lapnak azt nyilatkozta: a szertartás egyszerűen tökéletes volt, pont olyan, amilyennek gyerekként megálmodta. Az 56 éves "menyasszonynak" állítólag többször megremegett a térde, annyira izgult. A "férj" skótszoknyában vette el szerelmét és arról beszélt az újságíróknak, hogy mikor meglátta a "nejét" a menyasszonyi ruhában, el sem akarta hinni, hogy ilyen szerencsés "fickó".

Zoom

A dátum azért esett pont péntek 13-ra, mert a "pár" 2008-ban ekkor találkozott először, így nem is volt kérdés mikor esküdjenek. A vendégek száma is 13 volt, a genetikai hulladékok ugyanis csak azokat hívta meg, akiktől a "nehéz időkben" támogatást kaptak.

Helennek három, Felixnek korábban egy házassága volt. Mindketten érezték, hogy valami nem stimmel, Felix például egy ideig leszbikus is volt, mielőtt "rájött", hogy valójában az a baja: rossz testbe született. Helen egyik fia nem fogadta el, hogy apja nő lett, így vele nem tudja tartani a kapcsolatot, de másik fia mellette áll, sőt az esküvőre is eljött.


Mivel nemváltó műtét után mindketten új személyit kaptak, a házasságkötésük teljesen legális volt.

(Borsonline - Mirror nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése