2013. szeptember 13., péntek

Kuruc.info: Zajvédő fal mögé bújva mérik az autósokat a rejtett pénzbehajtók

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Zajvédő fal mögé bújva mérik az autósokat a rejtett pénzbehajtók
Sep 13th 2013, 17:06

Két hét alatt nem született meg az eredménye annak a vizsgálatnak, amelyet azért ígértek a Blikknek a rendőrségnél, mert egy rendőr egy zajvédő fal mögül mérte be az óvatlan autósokat.

Zoom
Rejtett pénzbehajtó az M5-ös fővárosi bevezető szakaszán, a zajvédő fal mögött

A rejtőzködő pénzbehajtót egy járókelő kapta lencsevégre, és a leleplező fotót azonnal feltöltötte a Facebookra, hogy így figyelmeztesse a gyanútlan vezetőket.

Bár a KRESZ jelenlegi szabályai szerint a traffipaxos autók olyan helyen is „lesben állhatnak", ahol másnak szigorúan tilos a várakozás, a cikk után az országos rendőrfőkapitány ki akarta vizsgálni az esetet. A szakember szerint nem a rossz pozíció verhette ki a biztosítékot a vezetőségnél.

– Itthon kötelező az összes sebesség-ellenőrzési pontot feltüntetni a rendőrség honlapján. Elképzelhető, hogy a traffipaxos rendőr egy felsőbb utasítást szegett meg, és onnan mérte az autósok sebességét, ahonnan aznap nem szabadott volna. Lehetséges, hogy így akarta gyorsabban és egyszerűbben behajtani a büntetést – magyarázta Kovács Kázmér, a Magyar Autóklub jogásza.

(Blikk nyomán)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése