2013. szeptember 13., péntek

Kuruc.info: Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilkosát - W. Renátó Zoltán, egy 19 éves "fiatalember" a tettes

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilkosát - W. Renátó Zoltán, egy 19 éves "fiatalember" a tettes
Sep 13th 2013, 10:33

Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilkosát egy 19 éves "fiatalembert".

Csütörtök este a 19 éves férfi beismerő vallomást tett a rendőrségnek. A "fiatalember" úgy bukott le, hogy a plébánostól ellopott autó lerobbant a fővárosban, melyet otthagyott lezárva egy forgalmas útszakaszon - tájékoztatta a Szoljon.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság.

Részleteket későbbre ígért a megyei lap.

A mindenki által szeretett 72 éves plébános brutálisan összevert holttestét szerda délelőtt találták meg a parókia pincéjében, a plébánia berendezéseit összetörték, felborogatták. Szarvas András esperes elsőként szentelt a Kárpát-medencében rovásos helységnévtáblát.

Frissítés: Az MTI-hír szerint a gyilkos "W. Renátó Zoltán"

Elfogták és őrizetbe vették a kedden Cibakházán történt rablógyilkosság gyanúsítottját, W. Renátó Zoltán 19 éves budapesti lakost, aki kihallgatása során elismerte tettét - jelentették be a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szolnoki sajtótájékoztatóján.

Varga József őrnagy, a megyei rendőrség bűnügyi osztályvezetője elmondta: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint W. Renátó Zoltán szeptember 10-én az éjszakai órákban anyagi haszonszerzés miatt ment el Cibakházán az ott plébánosként szolgáló 72 éves ember otthonába, megölte, majd áldozata gépkocsijával a fővárosba menekült.

A gyanúsítottat több rendőrkapitányság összehangolt munkájával csütörtök délután Budapesten fogták el, őrizetben Szolnokon van, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - ismertette a rendőrtiszt.

(Kuruc.info - Szoljon - MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése