2013. szeptember 13., péntek

Kuruc.info: A multiknak az online pénztárgép is olcsóbb

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get free marketing tips

Be creative, authentic and profitable. Get tips, advice and a FREE copy of "Marketing Basics for Creative Entrepreneurs" when you subscribe today.
From our sponsors
A multiknak az online pénztárgép is olcsóbb
Sep 13th 2013, 10:26

A mobilszolgáltatók a kis- és középvállalkozásoknak kínált adatátviteli szerződésekben szereplő tarifáknál jóval kedvezőbben egyezhetnek meg egyes multinacionális cégekkel.

A kis- és középvállalkozások tekintetében aggodalomra ad okot, hogy az online adatkapcsolatra képes pénztárgépek üzemeltetése előre nem kiszámítható adatkommunikációs költséggel jár, nem beszélve arról, hogy a mobilszolgáltatók egyes multinacionális cégekkel a jelenlegi helyzetben a kis- és középvállalkozásoknak kínált ár töredékéért köthetnek adatátviteli szerződést – írja közös közleményében a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Magyar Iparszövetség (OKISZ) és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ).

Az állam által kötelezően előírt adatszolgáltatás díja nem lehet kevesebb a nagy cégek esetében, mint a mikrovállalkozások tekintetében – áll a közleményben, amiben arra is emlékeztetnek, hogy a tárgyalások kezdetén az online kommunikációs szolgáltatók még csak néhány száz forintos díjról tájékoztatták a vállalkozókat. Említett szervezetek ezenkívül kérik a kormányzatot, hogy vizsgálják felül az adatátviteli díj ÁFA-tartalmának kérdését is.

(HVG)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése