2013. szeptember 13., péntek

Kuruc.info: Barcsi Jobbik: Valós politikai erő vagyunk, szemben az internetes "léggömb pártokkal"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Barcsi Jobbik: Valós politikai erő vagyunk, szemben az internetes "léggömb pártokkal"
Sep 14th 2013, 05:07

Adjon az Isten!

Jobbik Barcs Ifjúsági Tagozat szervezésében az alapszervezettel közösen, Ander István önkormányzati képviselő vezetésével standoltunk „péntek 13-án" Barcs egyik legforgalmasabb helyén, a posta épületénél.


Felmérések és saját tapasztalataink szerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom a fiatalok körében a legnépszerűbb párt, így a közvetlen kapcsolattartás, beszélgetések, politikánk közvetítése emiatt is nagyon fontos. Mivel rendszeresen jelen vagyunk közterületen, egyéb helyeken az emberek között, így nem érhet bennünket az a vád, hogy csak a választások előtt fontosak számunkra az ő problémáik, gondjaik. Most is, mint eddig mindig, nem érkeztünk üres kézzel, a fiataloknak adtunk a Magyar Ifjúsági Kódex példányaiból, amely a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kiadványa magyar fiatalok részére. Felnőtteknek Kárpátia és Barikád remittendával kedveskedtünk, amit szívesen fogadtak.

A jelen lévő Ander István önkormányzati képviselő „fogadóórát" tartott a standolásunk során, beszélgetéseket folytatva az emberekkel, meghallgatva őket. Akciónk hasznos és tartalmas volt, mert közvetlenül eljutottunk az emberekhez. A médiában nagyon háttérbe vagyunk szorítva, pedig mi egy létező, valós politikai erő vagyunk, szemben az interneten éltetett "léggömb pártokkal", akiknek lehet, hogy „tetszikelőik" vannak, de valós tartalmuk nem, és háttérbe szorított minket a forradalmi kétharmad is. De mi nem adjuk fel, hisszük, hogy ha teszünk érte, akkor Magyarországon ér minket a szebb jövő!

Szücs Szandra
Jobbik barcsi Ifjúsági Tagozat,
alelnök

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése