2013. szeptember 13., péntek

Kuruc.info: Vas megyei Jobbik: A lakosság elől miért titkolják el a cigányok által elkövetett brutális bűncselekményeket?

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Vas megyei Jobbik: A lakosság elől miért titkolják el a cigányok által elkövetett brutális bűncselekményeket?
Sep 13th 2013, 09:00

Sokként ért bennünket a Kuruc.info hasábjain megjelent újabb Vas megyei, brutális cigánytámadás híre. Különösen megrázó, hogy a vasi cigányterror újabb, celldömölki áldozata egy védtelen, életét becsületesen végigdolgozó szépkorú, 80 éves asszony. Úgy tűnik, Vas megyében a rezsicsökkentés megvédését szajkózó kommunikációs trükkök helyett a regnáló hatalomnak a közbiztonság megteremtésére kellene nagyobb hangsúlyt fordítania - írja közleményében Rába Kálmán, a Jobbik Vas megyei alelnöke.

Számunkra elfogadhatatlan - folytatja az alelnök -, hogy sötétedés után a megye bármelyik településén veszélyes legyen az utcán sétálni. Borzalmas, hogy a munkát csak elmondásokból ismerő fiatalok kedvtelésből, játszi könnyedséggel kirabolhatják a kiszolgáltatott és békés állampolgárokat. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Celldömölki Alapszervezete és Rába Kálmán, a Vas Megyei Közgyűlés képviselője a Vas megyei rendőrfőkapitány irányába hivatalos formában is kifejezi tiltakozását az agresszív cigányok cselekedete miatt, valamint választ vár arra a kérdésre, hogy a lakosság elől miért titkolják el a cigányok által elkövetett brutális bűncselekményeket.

Meggyőződésünk - írják -, hogy Vas megye eddigi, többé-kevésbé kielégítőnek nevezhető közbiztonságát meg kell védeni a renitens személyektől és a belső migráció okozta negatív hatásoktól. A Jobbik mindenben a lakosság mellett áll, számunkra az emberek biztonságát nem a statisztikai adatok, hanem a valós életkörülményeik határozzák meg - zárul a vasiak közleménye.

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése