2013. szeptember 4., szerda

Kuruc.info: Izraelt nem érdekli, mi lesz a palesztinokkal háború esetén - ők nem kaptak gázálarcot

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Complimentary Downloads

7 Days of Complimentary Downloads: 100,000+ Motion Backgrounds, Video Clips, Production Music Tracks, Sound Effects, Special Effects and More.
From our sponsors
Izraelt nem érdekli, mi lesz a palesztinokkal háború esetén - ők nem kaptak gázálarcot
Sep 4th 2013, 14:48

A polgári lakosság védelmére szólították fel Izraelt a ciszjordániai palesztinok abban az esetben, ha az ország háborúba keveredne Szíriával.

"Ha Izrael háborúba lép Szíria ellen, és ennek negatív következményei lennének a palesztinokra nézve, akkor ez Izrael felelősségét jelentené, hiszen a palesztinok (izraeli) megszállás alatt élnek" - idézte szerdán a Maan hírügynökség Adnan Damirit, a palesztin biztonsági erők szóvivőjét.

A Damaszkusz közelében augusztus 21-én történt állítólagos vegyifegyver-támadás után Izraelben valósággal megrohamozták a gázmaszkokat ingyen osztó helyeket. Sokan ugyanis attól tartanak, hogy az Egyesült Államok esetleges szíriai beavatkozását követően a polgárháború sújtotta ország válaszul vegyi fegyvert vet be Izrael ellen.

A Ciszjordániában élő palesztinok azonban az izraeli állampolgárokkal vagy a Jeruzsálem arab negyedeiben élőkkel ellentétben nem kapnak ingyenes izraeli gázmaszkokat.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése