2013. szeptember 4., szerda

Kuruc.info: Balog sérülékenyei miatt volt áramszünet Miskolcon

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Complimentary Downloads

7 Days of Complimentary Downloads: 100,000+ Motion Backgrounds, Video Clips, Production Music Tracks, Sound Effects, Special Effects and More.
From our sponsors
Balog sérülékenyei miatt volt áramszünet Miskolcon
Sep 4th 2013, 09:03

Transzformátorokat rongáltak meg azok az elkövetők, akik miatt Miskolc egy részén az áramszolgáltatás is szünetelt - adja hírül a Police.hu.

Lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást négy helyi férfival szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2013. augusztus 2-án Miskolcon a Hetedik utcai transzformátort megrongálták, és abból eltulajdonítottak több száz liter olajat. Húsz nappal később a Görögszőlő utcában található trafót csapolták meg. A bűncselekményt követően Lyukóvölgy ezen részén, a helyreállítás idején szünetelt az áramszolgáltatás.

A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította és elfogta K. Dávid, K. László és S. János, Sz. András miskolci férfiakat. A rendőrség elfogta az orgazdát is, aki átvette a lopott olajat.

A Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján az orgazda K. Józsefet és Sz. Jánost ügyészi indítványra a bíróság 2013. augusztus 30-án előzetes letartóztatásba helyezte, míg társaik az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése