2013. augusztus 22., csütörtök

Kuruc.info: Négyen vannak előzetesben a székesfehérvári kábítószerügyben

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Buy Bulbs, Seeds, and Plants

Our mission is to bring you top quality flower bulbs, perennial plants and other horticultural products exclusively over the internet, at the most economical prices.
From our sponsors
Négyen vannak előzetesben a székesfehérvári kábítószerügyben
Aug 22nd 2013, 18:22

Kábítószer-terjesztés miatt már négyen vannak előzetes letartóztatásban egy 25 éves székesfehérvári drogfogyasztó nő vasárnapi halála után indított büntetőeljárásban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika elmondta: az ügyben tizenegy embert fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként. Közülük ötöt kábítószer birtoklása miatt hallgattak ki.

Kábítószer-kereskedelemmel hat férfit gyanúsítottak meg. Közülük kettőt szerdán, kettőt csütörtökön helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság.

Rajtuk kívül még ketten vannak - szintén kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - bűnügyi őrizetben. Előzetes letartóztatásukat kezdeményezi a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este közölte, hogy meghalt egy kábítószer-fogyasztó nő vasárnap hajnalban Székesfehérváron. A nő az élettársa, valamint egy másik nő és egy férfi társaságában volt.

A házkutatás során a lakásban "Y" lenyomatú tablettákat és fehér port foglaltak le. A tablettákról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy extasy, a fehér port tovább vizsgálják.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a jelenlegi és a korábbi halálesetek között felmerülő esetleges összefüggéseket is.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése