2013. augusztus 22., csütörtök

Kuruc.info: Fegyvereket foglaltak le két salgótarjáni férfinél

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Fegyvereket foglaltak le két salgótarjáni férfinél
Aug 22nd 2013, 10:20

Fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök két salgótarjáni férfinél, egyiküket orvvadászattal is gyanúsítják - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a salgótarjáni kapitányság bűnügyi osztályának munkatársai szombaton tartottak házkutatást a 39 éves N. Gábornál és a 43 éves P. Gábornál.

A 39 éves férfi hétvégi házában egy házilag készített lőfegyvert, hangtompítót, mintegy 60 darab különféle kaliberű puskalőszert, valamint a telken felállított magaslest és tiltott vadászati tevékenység folytatására utaló hurkot, továbbá trófeát találtak - tette hozzá.

A 43 éves férfi lakásán megtartott házkutatáskor lefoglaltak egy ismeretlen típusú zárszerkezetet és egy lőfegyver fődarabját. Érvényes fegyvertartási engedéllyel egyikük sem rendelkezik - közölte a szóvivő.

Dankóné Nagy Éva elmondta: mindkettejüket őrizetbe vették, P. Gábor ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, míg N. Gábor ellen orvvadászat és visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás szakértő bevonásával.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése