2013. augusztus 22., csütörtök

Kuruc.info: A Jobbik kiáll Aszad mellett

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
A Jobbik kiáll Aszad mellett
Aug 22nd 2013, 13:00

A Jobbik minden alkalommal felemelte a szavát a nemzetközi jog által tiltott fegyverek használata ellen, így, amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban megtörtént az eset, most is elutasítja a mérges gáz bevetését Szíriában.

A Jobbik ugyanakkor aggódva figyeli a szíriai események baljós alakulását és a Nyugat módszeres kísérleteit arra, hogy megtalálja a casus bellit az Aszad-rendszerrel szembeni fegyveres beavatkozásra. A Jobbik elutasítja mind a provokációt, mind a Nyugat, valamint a nyugati szövetségeseinek álláspontja mögé szervilisen felsorakozó magyar kormány Aszad-ellenes álláspontját, valamint az Aszad-rendszerrel szemben szerveződött, az al-Kaida és egyéb terrorista szervezetekkel nyíltan együttműködő, az iszlám legszélsőségesebb irányzatait, a szalafizmust és vahabizmust képviselő erők nyílt támogatását. Ezzel a Nyugat önmagának ellentmondva a terrorizmust támogatja, és rövidtávú érdekeinek alárendeli nemcsak Szíria, de a feszültségektől amúgy sem mentes Közel-Kelet stabilitását.

A Jobbik meggyőződése, hogy a gáztámadás kivizsgálására a szíriai konfliktust szubjektíven, saját érdekei mentén szemlélő nagyhatalmak és a nagyhatalmi érdekek képviseletét ellátó ENSZ Biztonsági Tanácsa alkalmatlan. Ez már a tíz évvel ezelőtti szégyenteljes, hazugság- és propaganda-hadjáratra épülő iraki invázió alkalmával beigazolódott.

A Jobbik a szír nép által is elsöprő többséggel támogatott Aszad-rendszer mellett áll ki, amely a Közel-Kelet egyik etnikai- és vallási szempontból legösszetettebb országában több mint fél évszázados fennállása alatt egy gazdasági, kulturális és politikai értelemben stabil országot teremtett. Reméljük, hogy az Aszad-kormány hamarosan stabilizálni képes a helyzetet és a szír nép érdekeit szem előtt tartó kormányzását folytatni tudja - írja közleményében Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése