2013. augusztus 22., csütörtök

Kuruc.info: Két napra lezárja a TEK Orbán házának környékét

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Két napra lezárja a TEK Orbán házának környékét
Aug 22nd 2013, 11:26

Pénteken 0 órától legkésőbb vasárnap éjfélig zárja le a XII. kerületi Cinege utat a Kútvölgyi úttól a Csipke útig - áll a TEK főigazgatójának, Hajdu Jánosnak szerdai intézkedésében.

Az intézkedés azzal indokolja a lezárást, hogy ebben az időszakban a Cinege út 5-ben, vagyis a miniszterelnök házában "védett személy tartózkodik", a lezárással pedig biztosítható lesz mind az épület biztonsága, mind a védett személy zavartalan közlekedése.

A lezárásra feltehetően azért van szükség, mert pénteken délután három órakor devizahiteles tüntetőcsoportok tüntetést tartanak a városban "Devizások gyászmenete" néven, a vonulás során pedig a tervek szerint Orbán Viktor házát is érintenék.

A menetelők emellett érintenék többek között Patai Mihály, az Unicredit Bank vezérigazgatójának, Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatójának, Csányi Sándornak, az OTP vezérigazgatójának, több végrehajtónak, valamint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöknek a házát is.

Korábban a Kúria devizahitelesekkel kapcsolatos döntése után a tüntetők szintén Orbán Viktor házához vonultak, a rendőrök azonban nem engedték őket a ház közvetlen közelébe. A miniszterelnök felesége ellenben kiment meghallgatni a tüntetők szószólóit.

(HVG nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése