2013. augusztus 22., csütörtök

Kuruc.info: Egy súlyos beteg anarcsi kislány vár segítséget

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Egy súlyos beteg anarcsi kislány vár segítséget
Aug 22nd 2013, 17:41

Rosszindulatú petefészek-daganattal kezelnek egy 13 éves anarcsi kislányt. Tóth Viktória már túl van az első kemoterápiás kezeléseken, de a nehéz helyzetben lévő család csak anyagi áldozatok árán tudta a beteg kislányt hetente a debreceni onkológiára szállítani, mivel saját gépjárművel nem rendelkeznek. Az utazások alkalmanként 10 000 Ft-ot vettek ki a családi kasszából - írja az alfahir.hu.

Most a vizsgálatok eredményére várnak, de a kis Viktóriának így is folyamatosan gyógyszereket kell szednie, ami további anyagi terhet jelent a családnak. Az sem biztos még, hogy nem lesz szüksége több kemoterápiás kezelésre. Az édesanya rokkantnyugdíjából - 28 400 Ft - és az édesapa segélyéből - 22 800 Ft -, valamint a két gyermek után járó családi pótlékból alig telik valamire.

A Tóth család csak a segítségben bízhat. Az alfahir.hu szerkesztősége ezúton kéri olvasóit, hogy akinek lehetősége van rá, ha csak néhány ezer forinttal, de segítse a kis Viktóriát a gyógyulásához vezető útján, a felhíváshoz csatlakozik a Kuruc.info is.

Segíteni az alábbi számlára való utalással tudnak:

Tóth Viktória

Számlaszám: 11773449-01684386

OTP

Köszönjük a család nevében is!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése