2013. szeptember 26., csütörtök

Kuruc.info: Verés utáni rosszullét ellen nemi erőszak - enyhe büntetéseket kaptak a német házaspárt megtámadó cigányok

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Verés utáni rosszullét ellen nemi erőszak - enyhe büntetéseket kaptak a német házaspárt megtámadó cigányok
Sep 26th 2013, 16:48

Ítéletet hirdettek a Kiskunhalasi Járásbíróságon azoknak a rablóknak az ügyében, akik tavaly nyáron Jánoshalmán brutálisan összevertek egy német házaspárt, egyikük a nőt meg is erőszakolta. Tíz, illetve tizenegy év fegyház várhat rájuk.


Csoportosan elkövetett rablás bűntettével, erőszakkal, éjjel, csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntettével, súlyos testi sértés bűntettével, súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, erőszakos közösülés bűntettével vádolta a Kiskunhalasi Városi Ügyészség azt a három cigányt, akik brutális kegyetlenséggel raboltak ki egy német házaspárt tavaly nyáron Jánoshalmán.

A három nem hiába született július 18-án éjjel tört be a németek jánoshalmi otthonába. Hogy az épületbe bejussanak, a ház ablakának redőnyét megemelték. A zajra a sértettek az utcára, illetve az udvarra mentek. A három vádlott odalépett a férfihez, majd id. K. Ferenc vádlott minden előzmény nélkül ököllel megütötte őt. A férfi az ütéstől a földre zuhant. A földön fekvő férfit mindhárom rabló ütni-verni kezdte. Az udvaron maradt nő segítségért kiabált, ezért id. K. Ferenc bement a bekerített udvarba, és az asszonyt is többször megütötte. A nő is a földre esett. A három rabló a házaspárt az épületbe vonszolta. A férfit a fal felé fordítva letérdeltették, és miközben folyamatosan verték, a pénzét követelték. A nő az ijedtségtől rosszul lett, ezért arra kérte támadóit, hogy a mellékhelyiségbe mehessen. A fürdőszobába követte őt ifj. K. Ferenc másodrendű vádlott, és megerőszakolta az asszonyt.

A kiskunhalasi bíróságon nem csak a három rabló, hanem negyedik társuk, B. József is a vádlottak padján ült. A negyedrendű vádlottat azzal vádolják, hogy a másik három férfit őrizetbe vételükig bujtatta, élelemmel látta el, és segítette anyagilag.

A kedden kihirdetett ítélet szerint az első és a harmadrendű vádlott – K. István és K. Ferenc – 10-10 év fegyházbüntetést kapott, míg a nemi erőszakkal is vádolt K. Ferenc 11 évet tölthet fegyházban. B. József 8 hónapot tölthet majd börtönben.

Az ítélet egyelőre nem emelkedett jogerőre, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlottak ügyvédei enyhítésért fellebbeztek.

(Baon nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése