2013. szeptember 6., péntek

Kuruc.info: Verekedéssel és magyargyalázással indult a mérkőzés - máris bekaptuk az első gólt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want new traffic sources?

Download a copy of our complimentary eBook today, and read about sources that most marketers are not aware of.
From our sponsors
Verekedéssel és magyargyalázással indult a mérkőzés - máris bekaptuk az első gólt
Sep 6th 2013, 18:27

Eközben a román tévében (nem állnak oly nagyon messze az igazságtól, lévén hogy tőlünk lopott jelképekről van szó, de azért mégis...):

Zoom

Másfél perc után máris vezetnek a románok... Guzmics vesztett labdát a saját térfélen, Marica csapott le rá, a 16-os vonaláig vezette, majd higgadtan a bal alsóba tekert. 1–0

1999-ben a 2., 2002-ben az 5. percben szerzett vezetést Bukarestben Románia.

Korábban: Beengedték a kint ragadt magyar szurkolókat. Közben egy magyar drukkert mentő visz el, állítólag rendőrtől kapott „találatot."

Az oláhok katonadalokat énekelnek, és azt skandálják: "Ki a magyarokkal az országból!"

Korábban: „Ez Románia, ez a mi házunk, és lepisiljük az országotokat" – éneklik fennhangon a kolozsvári U fanatikusai, némiképp megsértve az UEFA és a FIFA szabályait.

Az egyik magyar drukkert (aki épp semmit nem csinált) erőteljesen orrba vágott az arra járó közeg. A román rendőrök köpködik a magyar szurkolókat. Szép...

(NSO nyomán)

Korábban írtuk: Verekedés tört ki a magyar szurkolók szektorában a 20 órakor kezdődő román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtező előtt.

A vendég drukkerek megindultak a hazaiak irányába, a két tábor közé felállított fémkordonokat szétdobálták. A helyi biztonsági erők megpróbálták őket visszatartani, de kevés sikerrel jártak, a rohamrendőrök viszont néhány pillanat múlva megérkeztek, és gumibotokkal, valamint könnygáz bevetésével visszaszorították a randalírozókat. A rendőrség ezután sorfalat alkotva figyelte a magyar szurkolókat.

Zoom
Zoom

A Mediafax román hírügynökség korábban azt közölte, hogy három magyar szurkolót fejsérülések miatt, egy negyediket pedig rosszullét miatt szállítottak kórházba a meccs előtt. Az agyrázkódással diagnosztizált három szurkolót a Nemzeti Arénától vitték kórházba, a negyedik férfi viszont már a bukaresti Északi pályaudvaron rosszul lett.

Erre a pályaudvarra érkezett az a vonat, amely mintegy ezer magyar szurkolót szállított Bukarestbe. A pályaudvaron a szurkolók egy része összecsapott a román csendőrökkel.

A román rendőrség még korábban több magyar szurkolót előállított, de akkor nem lehetett tudni, hány személyről van szó. Georgian Enache, a román csendőrség szóvivője azt mondta, csak a péntek esti román-magyar meccs után közlik a pontos számot.

Szintén a csendőrség szóvivője közölte, hogy körülbelül három órával a mérkőzés előtt a stadion közelében román szurkolók egy csoportja is összecsapott a rendfenntartókkal. A román drukkerek meg akarták közelíteni a magyar szurkolóknak fenntartott úgynevezett fanzone-t, de a rendőrök ezt megakadályozták. A román szurkolók ekkor kövekkel dobálták meg a rendfenntartó erőket, és több személygépkocsit megrongáltak.

(MTI)

Korábban írtuk:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése