2013. szeptember 6., péntek

Kuruc.info: Mily meglepő: megint nem a külhoni magyarok, hanem az orosz buzik érdekében emelt szót az ET

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Mily meglepő: megint nem a külhoni magyarok, hanem az orosz buzik érdekében emelt szót az ET
Sep 6th 2013, 12:59

Az oroszországi "homofób törvénykezés" beszüntetését, a "nemi identitáson alapuló diszkrimináció törvényi szintre emelésének megszüntetését" sürgette pénteken Hakon Haugli, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének illetékes jelentéstevője.

A "leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LGBT) közösség" (a jelentéstevő úr azonban le van maradva - csak nem homofób?! -, mert újabban már két másik betűt is az eddigi halmaz mögé biggyesztenek, a Q-t mint "queer" és az I-t mint "interszexuális", a sort pedig minden aberrált beteg állat felbukkanása után bővítik majd - a szerk.) jogainak érvényesülését vizsgáló norvég képviselő szerint "homofób propaganda söpör végig Oroszországon", amely újabb és újabb törvényjavaslatokat, jogszabályokat szül, a legújabb az, amely megfosztaná az "LGBT szülőket" (mert már ilyenek is vannak) attól, hogy felügyeleti joguk lehessen saját gyermekük fölött, azaz jogi értelemben megszakítaná a kapcsolatot, elvenné a szülőtől a gyermeket, ha az apa vagy az anya "meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű".

"Miután az úgynevezett homoszexuális propagandáról szóló törvénnyel égbekiáltó módon megsértik a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadságát, most a családi és magánélethez fűződő jogokat is veszély fenyegeti" - közölte Haugli. Ez ellentétes Oroszország nemzetközi kötelezettségeivel, valamint "homofób nézetek terjesztésére és erőszakra ösztönözhet" - sajnáltatja a szodomitákat a szociáldemokrata idióta.

"Megismétlem a korábbi felszólítást: hagyják abba az LGBT-közösség elleni előítéletek és diszkrimináció szítását" - hisztizett tovább a jelentéstevő, aki szerint "lehet, hogy ez a szavazók egy részének elnyeri a tetszését, de ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményével". Hakon Haugli azt követeli az orosz törvényhozóktól, hogy vessék el a gyermekfelügyeletről szóló törvényt, valamint vonják vissza a homokos propagandát betiltó jogszabályt is.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése