2013. szeptember 6., péntek

Kuruc.info: Idős asszonyok nyakából tépték ki a nyakláncot a "fiatalemberek"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Build - Release - Deploy

Automate your build process. Integrates with 50+ Dev tools.
From our sponsors
Idős asszonyok nyakából tépték ki a nyakláncot a "fiatalemberek"
Sep 6th 2013, 08:50

Vádemelési javaslattal zárta a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyet rablás és lopás miatt rendeltek el.

A gyanú szerint két "fiatalember" idén május 7-én, május 9-én, és május 15-én három idős asszonyt támadott meg Zalaegerszegen. A két férfi közül egyikük követte el a bűncselekményeket, a másik pedig biztosította társát. Mindhárom esetben az arany nyakláncot tépték ki áldozataik nyakából.

A rendőrök rövid időn belül elfogtak két férfit, akiket a bűncselekmény elkövetésével meggyanúsítottak. A zalaegerszegi rendőrök a házkutatáskor lefoglalták az elkövetők bűncselekmény idején viselt ruháját, valamint különböző zálogjegyeket, amely alapján megtalálták a nyakláncokat, amit visszaadtak a tulajdonosoknak.

Az egyik gyanúsított azért, hogy áldozata nyakából ki tudja tépni a láncot, fellökte az idős asszonyt, aki elesett, és súlyos sérülést szenvedett. Mindkét gyanúsított elismerte a bűncselekmények elkövetését. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 27 éves H. Norberttel és a 24 éves T. Tamással szemben rablás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek - közölte a rendőrség.

(Zaol nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése