2013. szeptember 6., péntek

Kuruc.info: Maga után húzta a megtámadott idős asszonyt a cigány

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Build - Release - Deploy

Automate your build process. Integrates with 50+ Dev tools.
From our sponsors
Maga után húzta a megtámadott idős asszonyt a cigány
Sep 7th 2013, 05:27

Vádat emelt a Szekszárdi Járási Ügyészség egy 20 éves bajai férfi és még fiatalkorú szekszárdi társa ellen - tájékoztatott dr. Ökrös Magdolna, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A fiatalkorú vádlott január 3-án társával Szekszárdon, a Kiskorzó téren megtámadott és megvert egy hajléktalant, akivel már hosszabb ideje haragban voltak. A sértettnek eltörött az orrcsontja.

Március 15-én pedig a vádlottak elhatározták, hogy mindenképpen pénzt szereznek. Amint megláttak három idős embert az utcán, a fiatalkorú vádlott kezdeményezésére a 20 éves férfi a sértett mellett elhaladva annak táskáját megragadta, és áldozatát magával rántotta. A megtámadott idős nő elesett, férfi maga után húzta a hóban. A rablási kísérletnek az vetett véget, hogy a sértett segítségére siettek.

Az előzetes letartóztatásban lévő büntetlen előéletű felnőtt férfi, egy másik alkalommal letépte egy idős nő nyakláncát az utcán. Őt az ügyészség rablási kísérlettel és más bűncselekményekkel vádolja. A már büntetett fiatalkorút súlyos testi sértés bűntettével, a rablásban pedig felbujtóként vádolták meg. Mindkét férfira letöltendő szabadságvesztést indítványoztak.

(Teol)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése