2013. szeptember 6., péntek

Kuruc.info: "A Szebb Jövőért Magyar Önvédelem nem vesz részt semmilyen új politikai párt megalakításában"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
300+% Conversion Increase

Learn how startups and leading businesses alike are getting huge results using web personalization and behavioral targeting the easy way in this ebook. Get it now!
From our sponsors
"A Szebb Jövőért Magyar Önvédelem nem vesz részt semmilyen új politikai párt megalakításában"
Sep 6th 2013, 16:54

Alább olvasható a vezetőjük közleménye:

Az augusztus 25-én Budapesten, a Hősök terén megtartott 6. Magyar Gárda születésnapi rendezvényt követően több hírközlő szerv is arra utalt, hogy az ott megjelent szervezetek egy új politikai párt megalakítására készülnek a közeljövőben. A rendezvényen a nemzeti szervezetek közötti egység jegyében a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem is jelen volt. Az egyesület tagjai a többi jelenlévő szervezet tagjaival közösen esküt tettek a Szent Korona másolata előtt hazájuk szolgálatára az összefogás jegyében.

A szervezett vezetőjeként határozottan elutasítok minden olyan irányú híresztelést, ami arra utal, hogy a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem egy új politikai párt megalakításában vesz részt.

A Szebb Jövőért Magyar Önvédelem sem szervezetileg, sem vezetőségének tagjai egyénileg nem vesznek részt semmilyen új politikai párt megalakításában a 2014. évi választásokig.

A Szebb Jövőért Magyar Önvédelem Magyarország felemelkedéséért és a magyar emberek biztonságérzetének javításáért, a híresztelésekkel ellentétben, minden eddigi szövetségesével továbbra is szoros együttműködés keretében kíván dolgozni, beleértve ebbe a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és a Hősök terén augusztus 25-én jelen levő nemzeti szervezeteket is.

A továbbiakban sem adjuk a nevünket olyan kezdeményezéshez, ami nem a nemzeti szervezetek közötti hatékony együttműködést segíti elő.

Békéscsaba 2013. szeptember 6.

László Attila
Szebb Jövőért
elnök

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése