2013. szeptember 7., szombat

Kuruc.info: Nevetséges bírságokat kaptak a tévék a hangos reklámok miatt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Ridiculous Developers

We destroy mediocrity. Whether you need a quick fix or a contract-to-hire, we have developers in the US & Europe ready for you. Hire an elite engineer with TopTal.
From our sponsors
Nevetséges bírságokat kaptak a tévék a hangos reklámok miatt
Sep 7th 2013, 09:25

A TV2 és az RTL Klub, valamint a Duna, az M1 és az M2 tévécsatornákat is megbírságolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a túl hangos reklámok miatt. A hatóság összesen 420 ezer forintos büntetést rótt ki - közölte a médiatanács szóvivői irodája.

Az NMHH negyedévente, szúrópróbaszerűen végez ellenőrzéseket, a médiumok három-három napját értékelik. A most is bírságolt országos csatornákon futó reklámok hangerejét mindig mérik.

Annak ellenére, hogy az új médiatörvény tiltja a programnál hangosabban sugározott reklámokat, a médiatanács nem először ró ki bírságot az országos csatornákra.

Az idei első negyedévi adatok alapján az engedélyezettnél jóval hangosabb reklámok miatt a Dunára 50 ezer forintos, az M1-re és az M2-re 130 ezer forintos, hasonló jogsértő gyakorlat miatt a TV2-re 160 ezer forintos, valamint az RTL Klubra 80 ezer forintos pénzbüntetést szabtak ki.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése