2013. szeptember 7., szombat

Kuruc.info: Autóbalesetet szenvedett Buzánszky Jenő, de "nincs semmi baja"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Autóbalesetet szenvedett Buzánszky Jenő, de "nincs semmi baja"
Sep 7th 2013, 16:20

Autóbalesetet szenvedett Pilisvörösvárnál Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobbhátvédje, akit a fourfourtwo.hu internetes szaklap értesülései szerint kivizsgálásra az esztergomi kórházba szállítanak.

Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes, a Nemzet Sportolójának is megválasztott Buzánszky egy teherautónak ütközött, a fourfourtwo.hu információi szerint elvesztette az eszméletét, illetve más, elsősegélynyújtást igénylő beavatkozásra is szükség volt nála.

A korábbi kiváló futballista azt mondta a lapnak, hogy ő maga vezette az autót, amely egy álló kamionnak ment neki. Buzánszky szombat hajnalban ért haza Bukarestből, a magyar-román világbajnoki selejtezőről, s saját bevallása szerint Budapestre indult vásárolni, a balesetet az okozhatta, hogy elaludhatott a volánnál. Buzánszky - akit Esztergomban vizsgálnak ki - hozzátette, "nincs semmi baja."

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése