2013. szeptember 7., szombat

Kuruc.info: A CNN is bemutatta a kizárólag a washingtoni kormány által hitelesnek tartott Szíria-ellenes kampányvideókat (16+)

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
A CNN is bemutatta a kizárólag a washingtoni kormány által hitelesnek tartott Szíria-ellenes kampányvideókat (16+)
Sep 8th 2013, 06:06

A washingtoni kormány által hitelesnek tartott videofelvételeket mutatott be szombaton a CNN hírtévé az augusztus 21-i szíriai vegyi támadás áldozatairól.

A megrázó képeken földön fekvő, rángatózó emberek, elsősegélyben részesített, illetve halott gyerekek és felnőttek láthatók zárt helyiségekben.

A CNN által bemutatott felvételek

A 13 összefűzött felvételt a kormány először a szenátus hírszerzési bizottsága tagjainak mutatta be, és közölte, hogy azok hitelességét, tudniillik, hogy a Damaszkuszhoz közeli vegyi támadás áldozatairól készültek, több tényező is alátámasztja.

A CNN felhívta a figyelmet arra, hogy a hitelességet más forrás nem igazolta, és az interneten számos hasonló videó látható, amelyeknek a valódiságát az amerikai hírszerzés nem igazolta. A szóban forgó felvételekből nem derül ki, hogy melyik szíriai harcoló fél követte el a támadást - tette hozzá a tévé.

(MTI - CNN)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése