2013. szeptember 9., hétfő

Kuruc.info: Három cigány "fiatal" taglózott le és rabolt ki egy idős asszonyt Celldömölkön

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Három cigány "fiatal" taglózott le és rabolt ki egy idős asszonyt Celldömölkön
Sep 9th 2013, 13:28

Három cigány "fiatal" taglózott le és rabolt ki egy idős nénit a napokban Celldömölkön. A 17 és 18 év körüli "nebulók" zsákmányszerzési körútját ezúttal egy 70 év körüli asszony sínylette meg - értesült portálunk.

A cigánybűnözők a József Attila utcában csaptak le a védtelen áldozatra, akit előbb hátulról felökleltek, majd a földön fekvő magatehetetlen asszony kezéből kiszabták a táskáját, amely hatezer forint készpénzt és személyes iratokat tartalmazott. A három cigánytulok a járdán heverő nénitől alig néhány méterig menekült, ahol rögtön a pénz elosztásába kezdtek. Miután harmadoltak, az iratokat hátrahagyták, és kereket oldottak.

Szerencse a balszerencsében, hogy a bűncselekmény a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola előtt történt, így az oktatási intézmény külső kamerája rögzítette az eseményeket, sőt a felvételeken az elrabolt pénz szétosztása is jól látható.

Zoom

A három koszos cigányt még aznap este elfogták, azóta előzetesben pihennek. Az idős asszonyt fejsérülésekkel szállították kórházba. A gaztettel kapcsolatban a helyi rendőrség hírzárlatot rendelt el.

Sajnos ez nem egyedi eset Celldömölkön, ugyanis az elmúlt néhány napon több garázsba és irodába törtek be ismeretlen tettesek. A legtöbbször készpénzt és nagyértékű tárgyakat loptak el a tolvajok.

Legutóbb Celldömölkön a városi rendőrkapitány kinevezésekor Tiborcz János, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azt mondta: Celldömölkön normális és élhető a közbiztonság, garantálják a lakosság biztonságérzetét. Jogosan merül fel a kérdés: vajon milyen lehet  az, amikor valahol abnormális a közbiztonság és magasról tesznek az emberek biztonságérzetére?...

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése