2013. szeptember 9., hétfő

Kuruc.info: Bebizonyosodott: a "demokrata" britek ölték meg Rudolf Hesst, nehogy szabadon kelljen engedni 93 évesen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Bebizonyosodott: a "demokrata" britek ölték meg Rudolf Hesst, nehogy szabadon kelljen engedni 93 évesen
Sep 9th 2013, 06:11

Mi történt 1987. augusztus 17-én a spandaui börtönben? Legendák keringenek Rudolf Hess halála körül, de most részlegesen feloldották egy rendőrségi vizsgálat titkosságát, amely bűncselek­ményre utal: két brit ügynök fojtotta meg Adolf ­Hitler néhai helyettesét. 

Zoom
Hess Hitlerrel - aláírását viselik többek között a nürnbergi faji törvények, s egyebek mellett ő találta ki a Heil Hitler! köszöntést és a Führer elnevezést

Mint ismeretes, a nemzetiszocialista vezető 1941 májusában – a sikertelen próbálkozás után azt állították, hogy a Führer tudta és engedélye nélkül – átrepült Nagy-Britanniába, hogy tárgyaljon az angolokkal a békekötésről, ám gépével lezuhant, ők pedig tárgyalás helyett inkább lecsukták.

1987 áprilisában Mihail Gorbacsov környezetéből kiszivárgott, hogy a Szovjetunió vezetője nem fogja elutasítani Hess következő kegyelmi kérvényét. Rudolf Hesst 1946. október 1-jén ítélték életfogytiglanira, és a 600 cellás fegyintézetnek 1966-tól ő volt az egyetlen lakója, amerikai, brit, francia és szovjet katonák havi váltásban vigyáztak rá.

A hivatalos mese szerint 1987 augusztusában az amerikai An­thony Jordan a börtönudvar házikójába kísérte a séta közben kimerült Hesst, később ott talált rá holtan. Az ablak fogantyújára volt erősítve a lámpa drótja, amelynek hurkos vége Hess nyaka köré volt tekerve. James Cameron brit patológus vizsgálta meg először a holttestet, és "megállapította", öngyilkosság történt. A holttest kiadása után Hess fia, Wolf Rüdiger megbízta dr. Wolfgang Spannt az alapos vizsgálattal, és az orvos szerint megfojtás okozta az idős harcos halálát.

Zoom
46 esztendőt töltött börtönben - bűne: békét akart

Howard Jones, a Scotland Yard akkori főnyomozója vizsgálatot indított, és a börtön korábbi orvosát, Hugh Thomast is felkereste, aki (legalábbis a naiv széplelkek számára) meglepő dolgot állított. Az amerikai sebész nevén nevezte a két brit ügynököt, akik amerikai katonai egyenruhában érkeztek a börtönbe, és Hesst megfojtották, az öngyilkosságot pedig megrendezték. Az 1989-ben befejeződött Scotland Yard-vizsgálatot titkosítani kellett, de az információs szabadságáról szóló törvény értelmében most részlegesen feloldották. A nevek ismeretlenek maradnak, de egy titokra legalább fény derült.

(Blikk korrigálva)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése