2013. szeptember 9., hétfő

Kuruc.info: "Életre szóló barátok": a kosaras nigger és a nyálas észak-koreai diktátor

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
"Életre szóló barátok": a kosaras nigger és a nyálas észak-koreai diktátor
Sep 9th 2013, 09:50

Lánya született nemrégiben Kim Dzsongunnak – jelentette ki Dennis Rodman amerikai veterán kosárlabdázó, aki az elmúlt napokban ismét Észak-Koreában járt, és találkozott a sztálinista ország vezetőjével.

„Tartottam a kezemben a gyermekét, Dzsu It, és beszéltem a feleségével, Li Szol Dzsuval. Ő csodálatos apa, szép családja van" – idézte hétfőn a The Guardian című brit napilap Rodmant, aki barátjának nevezte Kim Dzsongunt. A veterán kosaras ebben a videóban mesélt „életre szóló barátjáról", akit egyben „remek srácnak" is nevezett, majd mikor látogatásának valódi céljáról kérdezték, magából kikelve ócsárólta az újságírókat:

A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség tavaly Li Szol Dzsuról fényképeket tett közzé, amelyekből arra lehetett következtetni, hogy az asszony várandós. Október óta azonban Kim Dzsongun felesége nem jelent meg a nyilvánosság előtt, és hivatalos közlés sem volt arról, hogy gyereket vár.

A feltehetően harmincas éveiben járó Kim Dzsongun három éve – édesapja, Kim Dzsongil halála óta – áll a világtól elszigetelten élő ország élén. Tekintettel az észak-koreai társadalmi szokásokra, nem valószínű, hogy a kislány egyszer majd az apja nyomdokaiba lép, de a Kim család nőtagjai – például Kim nagynénje – fontos posztokat foglalnak el a phenjani kormányzatban.

Dennis Rodman kosárlabdasztár februárban látogatott először Észak-Koreába, hogy népszerűsítse a kosárlabdát, és filmet forgasson. Mint akkor mondta, a kosárlabda-diplomácia segítségével javítani lehet a két ország kapcsolatain. Kim arra kérte őt, hogy miután hazaér, mondjon „valami nagyon jót, pozitívat" országáról.

(MTI - Index nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése