2013. augusztus 29., csütörtök

Kuruc.info: Oroszország hadihajókat küld Szíria közelébe

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Oroszország hadihajókat küld Szíria közelébe
Aug 29th 2013, 10:36

Oroszország két újabb hadihajót küld a Földközi-tenger keleti részére, hogy erősítse katonai jelenlétét a térségben - értesült csütörtökön az egyik orosz hírügynökség.

"A Földközi-tenger keleti régiójában kialakult, ismert helyzet szükségessé tette, hogy bizonyos korrekciókat hajtsunk végre az orosz haditengerészet egységeinek összetételében" - utalt a szíriai válság fejleményeire az orosz vezérkar egy név nélkül nyilatkozó illetékese az Interfax hírügynökségnek.

A forrás szerint az orosz hadiflotta földközi-tengeri, úgynevezett állandó összekötő hadműveleti egységéhez a közeli napokban csatlakozik az Északi Flottától egy nagy tengeralattjáró-elhárító hadihajó. Később megérkezik hozzá a Fekete-tengeri Flotta Moszkva nevű rakétahordozó cirkálója is.

Aszad: igazi ellenségeink felfedték magukat

Bassár el-Aszad szíriai elnök szerint országa győztesként fog kikerülni egy Washington és Damaszkusz közti esetleges konfliktusból - közölte az al-Ahbár című libanoni napilap csütörtökön.

"A válság kezdete óta arra a pillanatra várunk, hogy igazi ellenségeink végre felfedjék magukat" - mondta Aszad szíriai illetékesek előtt az al-Ahbár szerint. "Tudom, hogy az Önök morálja jó, s készek arra, hogy szembeszálljunk bármiféle agresszióval, és megvédjük a hazát" - tette hozzá a szíriai elnök.

Ezután Aszad megerősítette: "ez egy történelmi összecsapás, amelyből győztesként fogunk kikerülni".

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése