2013. augusztus 29., csütörtök

Kuruc.info: Fegyverrel rabolt benzint egy nemzetbiztonsági szakszolgálatos

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Fegyverrel rabolt benzint egy nemzetbiztonsági szakszolgálatos
Aug 29th 2013, 10:42

Az ügyészség nyomoz egy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat állományába tartozó férfi ellen, aki fizetés nélkül akart meglépni egy benzinkútról, majd fegyvert rántott, amikor ebben megpróbálták megakadályozni. Kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség szerdán fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egy hivatásos állományába tartozó tagja ellen - közölte az ügyészség csütörtökön.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat hivatásos állományába tartozó tagja augusztus 28-án 20 óra körül egy XIII. kerületi benzinkúton tankolt, majd onnan fizetés nélkül akart távozni. A kútkezelő odalépett az autóhoz azért, hogy ezt megakadályozza, ekkor azonban a gyanúsított dulakodni kezdett vele, majd a jobb első ülésről magához vette az engedéllyel tartott lőfegyverét, és ráfogta a kútkezelőre azzal, hogy engedje el, különben lőni fog.

A kutas ennek hatására hátralépett, majd, megkerülve az autót, sikerült annak jobb első ajtaját kinyitnia, és az ülésre letett lőfegyvert megszereznie, majd félredobnia. A gyanúsított ez után - az egyébként meghamisított egyedi azonosító jellel felszerelt autóval - elmenekült a helyszínről.

A XIII. kerületi rendőrök még aznap este elfogták, majd a Budapesti Nyomozó Ügyészség ügyészei csütörtök hajnalban gyanúsítottként hallgatták ki. A rablás mellett az azonosító meghamisításáért is felelnie kell.

A gyanúsítottat a Budapesti Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és a továbbiakban indítványozza előzetes letartóztatását.

(HVG)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése